exponent webdesign, grafisch ontwerp, fotografie, webvideo in Kruishoutem, Oost-Vlaanderen

WEBSITE LATEN MAKEN?

eXponent bouwt gebruiksvriendelijke responsieve websites

eXponent is een webdesign bureau uit Nokere, deel van het Oost-Vlaamse Kruishoutem, gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele websites, webshops en webapplicaties.

Onder ons motto "LET'S CREATE TOGETHER", beginnen we altijd met ons oor te luister te leggen naar uw verhaal. Wat bezielt u, wat is uw doel, wat is uw boodschap en wat zijn uw producten of diensten? We dompelen ons onder en leven ons volledig in. We behartigen uw zaak en engageren ons zoals het voor onszelf zou zijn. We maken er door middel van onze ervaring met vele mensen, markten en bedrijven, onze vakkennis en onze creativiteit, een heldere en aantrekkelijke website van. En dit eventueel in combinatie met andere media zoals het ontwerp of restyling van een logo en huisstijl, fotografie van uw producten of bedrijf, sociale media zoals Facebook en Twitter, ...

Responsief optimaal voor tablet en smartphone

Meer en meer mensen maken gebruik van een mobiele telefoon of tablet (zoals de iPad) om websites te bekijken. Het is natuurlijk belangrijk dat uw website op zo'n kleiner scherm er nog steeds goed uit ziet. Dat is heel goed mogelijk door gebruik te maken van Responsive webdesign. Zo wordt één website design geschikt voor alle typen en maten browsers. Bekijkt u de site op uw smartphone of op een groot scherm, de website schaalt zich vanzelf naar het juiste formaat.

E-commerce webshops

Maak van een bezoeker een klant!

Ben je klaar om te verkopen via uw website? eXponent kan u volledige ondersteuning bieden. We bekijken samen wat de beste methode is. Dat kan gaan van een offerte-aanvraag, via een winkelmandje, tot een e-commerce platform dat volledig geïntegreerd is met uw backoffice ERP systeem. Inclusief betaling via een payment portal zoals Ogone, iDeal, Paypal, ...

Webapplicaties

Webapplicaties zijn nauw verwant aan websites. In feite zijn het complexere toepassingen die gebruik maken van webtechnologie.
Wenst u een webapplicatie te laten maken? eXponent ontwikkelt deze applicaties op maat van uw project en uw doelstellingen. We bouwen functionele en technologisch betrouwbare applicaties, eventueel geïntegreerd met andere online applicaties en/of back-office toepassingen.

Zoekmachine optimalisatie SEO

Search Engine Optimization (SEO) of zoekmachine optimalisatie is een verzameling van technieken en knowhow die helpen uw website te stuwen naar een betere positie in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. eXponent legt u graag de mogelijkheden uit en adviseert u welke het beste bij u past.

Beheer zelf de inhoud

U kunt zelf eenvoudig de inhoud van uw website beheren via een Content Management System. Op een gebruiksvriendelijke manier kunt u de teksten en foto's aanpassen, documenten toevoegen en zelfs nieuwsbrieven verzenden. Uw wijzigingen zijn direct zichtbaar op de website.
Of laat u het liever aan ons over? We verzorgen alle inhoud van het schrijven van teksten en vertalingen tot de fotografie of een video voor op uw website.

Social media

Sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, YouTube,, ... versterken niet alleen uw online aanwezigheid, maar zijn mits goed ingezet een ideaal medium om met uw toekomstige en bestaande klanten te communiceren. Denk hierbij aan het meedelen van nieuws, promoties, een productlancering,...

Het inzetten van social networks als een verlengde van uw online strategie of campagne vereist daarom ook een goede voorbereiding en de nodige ervaring.

Het is belangrijk dat men de mogelijkheden, troeven en beperkingen van de sociale media kent. eXponent kan u helpen bij het uittekenen van een social media strategie.

Webhosting en domeinnaam registratie

Voor uw domeinnaam en bijhorende emailadressen zorgen we ook. We begeleiden en adviseren bedrijven en organisaties daarbij om dit zo vlot mogelijk in orde te brengen. De sites die we ontwikkelen worden op onze servers gehost. Onze servers worden nauwlettend in het oog gehouden en constant geüpdated.

eXponent

Contacteer ons vrijblijvend

els@exponent.be

09/383 64 25

Wortegemstraat 7

B-9771 Nokere - Kruisem

Els Bekaert &
Bart Verbauwhede

Zaakvoerders eXponent bvba

  Els Bekaert & Bart Verbauwhede

WHAT

Webdesign & webapplicaties

Gebruiksvriendelijke websites
Responsive websites
Webapplicaties
E-commerce Webshops
E-nieuwsbrieven
Sociale Media
SEO/SEA
Webhosting
Service en support

WE CAN

Grafisch ontwerp

Logo & huisstijl
Corporate identity
Branding
Folders, brochures, affiches
Illustraties
Advertenties
Belettering van wagens
Powerpoint & PDF presentaties
Interactieve folder apps voor iOS en Android

FOR YOU

Shops & standen

Winkelgevel ontwerp
Winkelinrichting
Beursstanden
Belettering en signalisatie
Winkeldisplays
Productvideo's
Interactieve touchscreen presentaties